Oferte speciale

Black Friday Parfumuri si Cosmetice

 

PRODUSELE AFLATE IN PROMOTIE SE AFLA AICI!

black friday parfumuri cosmetice

Pe 23 noiembrie, la ora 00.00, ParfumeriaMea.ro te invita la reduceri de pana la 50% pentru cumpărături din toate categoriile de produse. Intr-un cuvant: te invita la BLACK FRIDAY. Produse din toate categoriile va avea super pret pana duminica 25 noiembire ora 23:59:59.

Promotia se va desfasura si in weekend, oferind utilizatorilor site-ului reduceri pentru o gama larga si diversa de produse, atat pentru parfumuri cat si pentru cosmetice, astfel incat amatorii de senzatii vor avea de unde alege.

In campania Black Friday sunt incluse produse de la producatori precum Bvlgari, Dermacol, Gucci, Travalo, Elizabeth Arden si altele.

Pentru ca ne aflam la distanta de doar cateva zile, pregatirile au ajuns la final. Produsele incluse în promoție sunt stabilite deja, site-ul este 100% pregatit pentru triplarea traficului iar consultantii de la Call Center sunt pregatiti pentru un numar record de apeluri telefonice.

Cum totul este pregatit nu ne mai ramane decat sa te invitam oficial la Black Friday. Ramai cu ParfumeriaMea.ro si afla ce ti s-a pregatit. Acum este momentul sa-ti cumperi parfumul mult visat sau sa ii faci cadou trusa cosmetica pe care si-o doreste de ceva timp.

Denumirea Black Friday provine din Philadelphia, unde era folosita pentru a descrie traficul auto extrem de dificil creat dupa Ziua Recunostintei. Vinerea cu pricina deschidea oficial sezonul de cumparaturi pentru Craciun. In prezent, termenul are conotatii economice intrucat in aceasta perioada retailerii se asteaptă sa intre “pe negru”, adica sa aibă profit, in comparatie cu “pe rosu”, așa cum sunt descrise contabil pierderile.

In Romania, campania Vinerea Neagră s-a consacrat anul trecut, când magazinele participante au avut un număr record de vânzări, iar site-urile unor retaileri au devenit temporar inaccesibile datorită numărului mare de accesări.

Noteaza-ti in agenda ca VINERI, 23 noiembrie, avem intalnire si nu uita sa te inscrii la newsletter pentru a fi primul care afli ce promotii te asteapta de Black Friday.