Oferte speciale

Plata cu cardul

Plata cu cardul pe ParfumeriaMea.ro

Începând cu luna martie 2012, ParfumeriaMea.ro vă oferă posibilitatea de a achita produsele comandate cu orice card de debit sau credit emis sub sigla VISA sau MasterCard. ParfumeriaMea.ro este una dintre puţinele, dacă nu chiar singurul magazin online de parfumuri şi cosmetice care oferă o astfel de opţiune clienţilor săi.

Plata cu cardul vă protejează împotriva oricăror neplăceri cauzate de erori sau probleme apărute pe parcursul procesului de achiziţie, implementarea acestui sistem de plată de un comerciant reprezentând o garanţie implicită asupra calităţii produselor şi serviciilor oferte de acesta, fiind vorba de condiţii foarte stricte impuse şi verificate permanent de instituţiile financiare implicate în întregul proces.

Sistemul de plată cu cardul este implementat prin intermediul serviciilor oferite de EuPlătesc.ro, un serviciu de plăţi online oferit sub sigla cele mai mari bănci din România: Banca Comercială Română SA.

Despre plata cu cardul

Tipurile de carduri pe care le puteti folosi pentru a cumpara de pe Internet sunt:

Cardurile de credit si cele de debit embosate in general sunt acceptate pe orice site care accepta plata cu cardul. Cardurile plate sunt acceptate numai daca se indeplinesc concomitent urmatoarele doua conditii: 
1. Cardul este inrolat in 3D Secure 
2. Site-ul este inrolat in 3D Secure si accepta la plata acest tip de carduri. 

3D Secure este un serviciu optional atasat cardurilor (de credit, de debit embosate si de debit plate) ce asigura efectuarea de tranzactii securizate pe Internet. Utilizatorii de carduri ce doresc sa efectueze tranzactii in maxima securitate pe Internet trebuie sa isi inroleze cardurile in 3D Secure. Ca urmare a inrolarii in 3D Secure detinatorul de card va stabili o parola unica si personala pe care o va folosi la orice plata online. 

Sistemul de plată online folosit de ParfumeriaMea.ro nu presupune reţinerea informaţiilor despre carduri pe siteul propriu, ci redirecţionează clientul pentru etapa de plată către platforma securizată de la EuPlătesc.ro.
În acest fel datele cardului dumneavoastră sunt în permanenţă protejate la nivelul cerut de companiile emitente.

 

 

 

Vă dorim cumpărături plăcute!